Jazz Singers
Sax Players
Trumpet Players
Trombone Players
Piano Players
Guitar Players
Bass Players
Drummers + Percussionists
Jazz Singers
Sax Players
Trumpet Players
Trombone Players
Piano Players
Guitar Players
Bass Players
Drummers + Percussionists
IndexJazzradio nl heeft een doorstart gemaakt onder de naam Jazz de Ville


Donateur

EDWIN RUTTEN - Helaas géén Nederjazz meer
Door de NPO bezuiniging stopt de jazz na 10 jaar bij Omroep Max.
Wat blijft er over bij onze openbare omroep? Tis treurig.
Alle trouwe luisteraars en jazz talenten: dank!
http://www.edwinrutten.nl/

GERHARD TEN HOOPEN - FASCINATING JAZZ
Elke zondagavond van 22:00 tot 00:00 uur op ZoetermeerFm 96.2 -
http://www.hollandjazz.com/radio_zfm_962.html

Donateur

JAN VERWEY - HOLLAND JAZZ
Al sinds 2005 produceert en presenteert Jan Verwey zijn Radio-programma "Holland Jazz" voor de Concertzender. Elke eerste en derde zaterdag van de maand vanuit Theater Kikker aan de Ganzenmarkt te Utrecht, 19.00 - 20.00 uur. Alle gangbare jazz-stijlen komen voorbij, zolang het maar Nederlandse productie's zijn. Omdat Jan zelf jazz-muzikant is weet hij als geen ander wat er gebeurt op dat gebied en kent hij de smaak van het publiek. Verder gaat Jan muzikanten-portretten maken, waarin, een uur lang, alle door hem/haar gemaakte CD's aan bod komen. Te beluisteren: http://www.concertzender.nl/ (en internetradio) - KPN/XS4all/Caiway : kanaal 807 - UPC/Ziggo : kanaal 819 - Telfort : kanaal 824. De Concertzender wordt gesponsord door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Gemeente Utrecht.
http://www.janverwey.com/

Donateur

HANS FRIJLING - IN THE MOOD
IN THE MOOD wordt iedere maandag van 20.00 tot 22.00 uur live uitgezonden en wordt herhaald op woensdag van 22.00 tot 24.00 uur en op zondag van 00.00 tot 02.00 uur op http://www.rtva.nl en in Amstelveen in de ether op 107.2 FM en op de kabel. Presentatie en samenstelling: Hans Frijling. Een programma met veel instrumentale en vocale jazz, met af en toe een uitstapje naar andere genres.

Donateur

CEES SCHRAMA - JAZZ ROND 6
Vanaf 17 januari 2016 presenteert Cees Schrama wekelijks op zondagavond van 1800-1900h zijn Jazzprogramma getiteld: Jazz rond 6. - Van tijd tot tijd introduceert hij gasten, voornamelijk musici die hun eigen keuze qua muziek kunnen laten horen. - Wat stijlen betreft komt veel aan bod in zijn programma, Bop, ballads, mainstream, Big Bands, vocals, kortom, van alles wat, als het maar swingt! Ook nieuw uitgebracht materiaal, zowel nationaal als internationaal komt aan bod. Baarn FM in de ether 105.5 MHz - Ziggo kabel analoog 92.3 MHz - Ziggo digitaal pakket  kanaal 782 - Audiostream via internet
http://www.jazzmasters.nl/schrama_cees.htm

KENT HANSON - YES TO JAZZ
Yes to Jazz is het toonaangevende jazzprogramma van Noord-Holland en omstreken. Jazz host Kent Hanson, zoon van bassist en gitarist Richard Hanson, neemt u graag mee op jazzavontuur. In zijn programma ontvangt hij actuele gasten, dat kan een gerenommeerde artiest zijn maar Kent biedt ook plaats aan jong talent. Ook is er regelmatig een reportage of een live concert, dat kan een legendarisch concert zijn of een eigen productie. Yes to Jazz wordt iedere zondag uitgezonden van 20:00 tot 23:00 uur op NH Gooi. In het laatste uur draait Kent uitsluitend jazz van Nederlandse bodem. NH Gooi (onderdeel van NH) is de streekomroep voor Hilversum, Laren, Blaricum, Eemnes en Huizen en is een straal van 30 km rond Huizen NH te beluisteren in de ether op FM 92.0 en FM 106.2 en anders online via www.nhgooi.nl (via deze site kunt u de gehele uitzending terugluisteren). Suggesties kunt u mailen aan kent@nhgooi.nl

Donateur

OTTO VLEESHOUWER - JAZZTIME
Programmamaker en presentator Otto Vleeshouwer presenteert een maandelijks jazzprogramma voor de Friese regionale omroep Radio Spannenburg. "Jazztime" is een programma met mainstream, bebop, hardbop, bigbands en vocale jazz. Iedere tweede (2e) zondag van de maand is de rechtstreekse uitzending te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur. De reguliere herhalingen zijn in de week ná de uitzending op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en vrijdag van 22.00 tot 24.00 uur. Tevens is de uitzending op elk gewenst moment terug te luisteren tot aan de volgende uitzending !
http://www.radiospannenburg.nl/


© 1998-2019 Jazzmasters.nl - Rene Laanen - The Netherlands
Reproduktie of distributie van Jazzmasters media is verboden.

Index