Jazz Singers
Sax Players
Trumpet Players
Trombone Players
Piano Players
Guitar Players
Bass Players
Drummers + Percussionists
Jazz Singers
Sax Players
Trumpet Players
Trombone Players
Piano Players
Guitar Players
Bass Players
Drummers + Percussionists
IndexMusikhaus Thomann Linkpartner

Jazzradio nl heeft een doorstart gemaakt onder de naam Jazz de Ville


Donateur

INEKE HEILIGER - VOCAL JAZZ PROGRAMMA
Ineke Heijliger presenteert elke tweede zaterdag van de maand om 18.00 uur, bij de Concertzender, een door haarzelf samengesteld "Vocal Jazz" programma. Met dank aan https://www.concertzender.nl/bedrijven/onze-sponsors/ Te beluisteren op https://www.concertzender.nl/ontvangst/kabel-2/

Donateur

JAN VERWEY - HOLLAND JAZZ
Al sinds 2005 produceert en presenteert Jan Verwey zijn Radio-programma "Holland Jazz" voor de Concertzender. Elke eerste en derde zaterdag van de maand vanuit Theater Kikker aan de Ganzenmarkt te Utrecht, 19.00 - 20.00 uur. Alle gangbare jazz-stijlen komen voorbij, zolang het maar Nederlandse productie's zijn. Omdat Jan zelf jazz-muzikant is weet hij als geen ander wat er gebeurt op dat gebied en kent hij de smaak van het publiek. Verder gaat Jan muzikanten-portretten maken, waarin, een uur lang, alle door hem/haar gemaakte CD's aan bod komen. Te beluisteren: http://www.concertzender.nl/ (en internetradio) - KPN/XS4all/Caiway : kanaal 807 - UPC/Ziggo : kanaal 819 - Telfort : kanaal 824. De Concertzender wordt gesponsord door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Gemeente Utrecht.
http://www.janverwey.com/

Donateur

HANS FRIJLING - IN THE MOOD
In the Mood wordt iedere maandag live uitgezonden van 20.00 tot 22.00 uur en wordt herhaald op woensdag van 22.00 tot 24.00 uur en op zaterdag van 20.00 tot 22.00 uur op http://www.rtva.nl en in Amstelveen in de ether op 107.2 FM en op de kabel. Presentatie en samenstelling: Hans Frijling. Een  programma met veel instrumentale en vocale mainstream jazz, met af en toe uitstapjes naar andere genres.

Donateur

STORM BAKKER - JAZZ ROND ZES
Wekelijks radioprogramma op RTV Baarn FM (105.5 in de ether, 92.3 op de kabel), dat wordt uitgezonden 's zondags van 18:00 tot 19:00 uur. Bijzondere studiogasten onthullen hun bronnen van inspiratie.
Presentatie: Storm Bakker | Techniek: Frans Savi.
Het programma is ook te beluisteren via de website: http://rtvbaarn.nl/
Stormvogel | Progjazz.nl

Donateur

GERHARD TEN HOOPEN - FASCINATING JAZZ
Behalve het podiumprogramma is Fascinating Jazz onder dezelfde naam ook elke zondagavond van 22:00 tot 00:00 uur live te beluisteren op het Zoetermeerse Radiostation ZFM Zoetermeer 96.2 (ook te ontvangen in de regio) Ook is het mogelijk om het programma via internet te ontvangen via
https://insidezoetermeer.nl/PODCASTS/ en Klik op facinating jazz - Inwoners van Zoetermeer kunnen het radioprogramma ook via TV-kanaal 42 volgen. Het genre jazz dat door Gerhard ten Hoopen wordt gepresenteerd is divers; Een swingende mix van jazz, blues & soul!
http://www.fascinatingjazz.nl/

Donateur

OTTO VLEESHOUWER - JAZZTIME
Programmamaker en presentator Otto Vleeshouwer presenteert een maandelijks jazzprogramma voor de Friese regionale omroep Radio Spannenburg. "Jazztime" is een programma met mainstream, bebop, hardbop, bigbands en vocale jazz. Iedere tweede (2e) zondag van de maand is de rechtstreekse uitzending te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur. De reguliere herhalingen zijn in de week ná de uitzending op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en vrijdag van 22.00 tot 24.00 uur. Tevens is de uitzending op elk gewenst moment terug te luisteren tot aan de volgende uitzending !
http://www.radiospannenburg.nl/

JAN KLEIN - TAKE 5 JAZZ
http://www.take5jazz.nl/


© 1998-2021 Jazzmasters.nl - Rene Laanen - The Netherlands
Reproduktie of distributie van Jazzmasters media is verboden.

Index Musikhaus Thomann Linkpartner

U WILT LIEVER GEEN VERMELDING MEER OP DEZE SITE?
Zodra u op 'afmelden' klikt, worden uw gegevens van deze site verwijderd.