-


North Sea Big Band

Stuur de volgende gegevens per email naar mij toe als u vermeld wilt worden op de site "Jazzmaster in the Netherlands" [vergeet de donatie VOOR 2017 niet].
-
U ontvangt dan ook de nieuwsbrief 'met concertagenda' wekelijks per email...
-


Email mij de onderstaande gegevens:
rene@laanen.demon.nl

1: uw voornaam en achternaam
2: uw telefoonnummers
3: uw instrument
4: uw emailadres
5: uw link naar uw homepage
6: uw recente foto
7: in welke maand u de jaarlijkse donatie overmaakt.


Beste muziek-/jazzliefhebbers,

De (Stichting) Jazzmasters wil een bijdrage leveren door de jazzmuziek in Nederland te promoten.

Voorgaande jaren heeft u iedere week een nieuwsbrief mogen ontvangen, het maken van deze nieuwsbrief kost erg veel tijd en brengt ook kosten met zich mee.

Steun daarom de site "Jazzmasters" door jaarlijks een eenmalig bedrag van minimaal 25 Euro (meer is altijd welkom) over te maken op bankrekeningnummer van de ABN AMRO: NL16 ABNA 060.25.40.313, ten name van Stichting High Light Jazz te Den Haag, mogen wij ook voor het jaar 2017 rekenen op uw steun?

1) U ontvangt dan het gehele jaar 2017 wekelijks de actuele nieuwsbrief met boordevol informatie over optredens en prachtige concerten van diverse (jazz) artiesten.

2) Mocht u zelf uw optreden(s) willen laten vermelden in deze nieuwsbrief neem dan contact op met Rene Laanen - E-mail: laanen@xs4all.nl

3) Muzikanten die een donatie hebben gedaan, krijgen een vermelding met een foto op onze site: www.jazzmasters.nl (vergeet niet dat deze site ook te bereiken is op de meeste mobiele telefoons).

4) Alle donateurs worden met naam vermeld op de voorpagina van: www.jazzmasters.nl, geef mij ook even per E-mail aan als u liever geen plaatsing van uw naam wilt.

Wij danken degene die al een bijdrage hebben overgemaakt voor het jaar 2017 en wensen u voor het jaar 2017 veel plezier en inspiratie toe, om het even of u luisteraar of muzikant bent.


Met vriendelijke groeten,

Rene Laanen

ABN AMRO: NL16 ABNA 060.25.40.313

ten name van Stichting High Light Jazz te Den Haag

Correspondentie-adres:
Jazzmasters
Botterkade 9
2725 CJ Zoetermeer
Email: laanen@xs4all.nl

Inschrijving Kamer van Koophandel nr.: 411 597 05


 

DONATEURS
2017
home page
[rechter kolom]


 

René Laanen © 1998 - 2017 - Author/Webmaster -